Selecteer een pagina
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

QLab is software voor het creëren van audio-, video- en lichtontwerpen voor professioneel gebruik. Het wordt vaak gebruikt in theaters, concertzalen, film- en televisiestudio’s en andere evenementenlocaties.

Met QLab kan je audio, video en lichtapparatuur bedienen en synchroniseren tijdens een live voorstelling. Je kan bijvoorbeeld muziek, videoclips en lichtontwerpen laten afspelen op het juiste moment tijdens een voorstelling.

QLab heeft verschillende functies, waaronder het maken van tijdlijnen, het bedienen van verschillende audio- en videokanalen, het werken met cue lijsten en het maken van lichtontwerpen.

Je kan ook audio- en videobestanden importeren in QLab en deze afspelen tijdens een voorstelling. QLab heeft ook een “live-modus” waarbij je audio, video en lichtontwerpen kunt bedienen tijdens een live voorstelling.

QLab is ook geschikt voor het maken van vaste installaties, zoals het maken van audio- en videowanden of het bedienen van lichtapparatuur in winkels en musea.

In samenvatting is QLab software voor het bedienen en synchroniseren van audio, video en lichtapparatuur tijdens live voorstellingen en vaste installaties. Het heeft verschillende functies voor het maken van tijdlijnen, het importeren van audio- en videobestanden en het bedienen van audio- en videokanalen.

  • Macbook, Macbook Air, Macbook Pro, iMac, Mac Mini
  • Enige basiskennis van Mac OS X.
  • QLab 5

Training Inhoud

Uitklappen